10 najstrašidelnejších a najpodivnejších videí, ktoré nájdeš na YouTube

Zdieľať
Titulka.png

Internet je plný podivností a čudných vecí, nad ktorými len nechápavo krútime hlavou. No len máločo naháňa taký strach, ako týchto 10 videí, ktoré boli zverejnené na YouTube.

1. Autor tohto videa sa bol pozrieť na miesto, o ktorom sa hovorilo, že na ňom straší. Video sa odohrávala v podzemí pred červenými dverami. Zrazu počujeme slová, ktoré hovoria: „Mám telo prasaťa.“ Za dverami, ktoré otvorili autor videa, sa skutočne nachádzalo prasa. V čase, keď sa video nakrúcalo, však ten hlas nikto nepočul. To, že niekto niečo hovorí, si autor videa uvedomil až doma, keď si pozrel, čo nakrútil. Bádateľ sa rozhodol, že pôjde miestnosť preskúmať lepšie a toto tam videl!

2. Toto video je poriadne nepríjemné a znepokojujúce. Krátky film zobrazuje niečo, čo vyzerá ako robotická bábika sediaca v pekelnej jedálni. No a ak sa ti to nezdá dostatočne desivé, v pozadí je počuť podivné zvuky… Keď sa však video pustí spätne, znie to, ako by bábika hovorila: „Nič tu nie je.“

3. Video zachytávajúce zrejme posledné chvíľky pred smrťou 21-ročnej Elisy Lam. Bezpečnostná kamera vo výťahu zaznamenala jej podivné správanie. Odvtedy bola Elisa dva týždne nezvestná. Po dvoch týždňoch sa hostia v hoteli, v ktorom Elisa bývala, začali sťažovať na podivnú chuť vody. V nádrži s pitnou vodou našli nahé mŕtve telo mladej ženy – Elisy Lam. V tele jej nenašli žiadne stopy alkoholu ani drog. Video zachytáva Elisu, ktorá pôsobí mimoriadne ustráchane, ako by sa pred niečím chcela skryť či ujsť. Nepodarilo sa jej to…

4. Štvrté video zobrazuje niečo, čo je pre mnohých z nás hotovou nočnou morou. Predstav si, že sa nachádzaš kdesi pod zemou v spleti katakomb, odkiaľ by ťa nikto nepočul, keby si volal o pomoc. Video vzniklo v chodbách pod Parížom. Tam ho aj našli. Vyzerá to, že chlapík, ktorý video nakrúcal, sa stratil a nevedel nájsť cestu späť. Záver videa je poriadne strašidelný, pretože to pôsobí, ako by muž pred niečím utekal. Potom kameru pustil na zem a nechal ju tam.

5. Toto video zobrazuje podivne vyzerajúceho starého muža, ktorý si spieva pesničku Pretty Woman. Na videu je Edward Muscare, ktorý má v registri záznam o sexuálnom násilí a pedofílii. Väzeniu sa vyhol tak, že čestne vyhlásil, že nebude používať internet. Dlho mu to však nevydržalo a po tom, čo Edward zverejnil toto video, ho polícia vzala do väzby pre porušenie vyhlásenia.

6. Autorom tohto videa je Jared Lee Loughner, ktorý bol odsúdený za vraždu 6 ľudí na strednej škole Pima. Na videu hovorí o tom, že sa ide pozrieť na to, ako v škole mučia študentov. Lekári mu zatknutí diagnostikovali paranoidnú schizofréniu.

7. Toto je asi to najpodivnejšie video, na aké môžeš na YouTube natrafiť.

8. Video, na ktorom robot spieva „Cítim sa fantasticky“ je skutočne bizarné. Na internete sa objavili názory, že autor figuríny je sériový vrah a figurína má na sebe oblečenie svojich obetí. Vo videu je tiež záber na záhradu, ktorá je možným miestom, na ktorom sú pochované obete vraha.

9. Toto video natočil chlapík, ktorému z chladničky mizlo jedlo. On ho však nejedol a keď sa na to spýtaj svojej priateľky, tiež povedala, že ona ho neje. Toto zistil!

https://www.youtube.com/watch?v=p0K41mQVMJw

10. No a toto video ani nepotrebuje komentár. Totálne šialené…

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom