Batman vs. Superman: Superhrdinovia sa opäť vracajú do kín Cinema City!

Zdieľať
Horizon33_2016 3 16_9 1 33.png

V akčnom fantazijnom filme amerického režiséra Zacka Snydera Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti sa spolu po prvýkrát stretnú títo dvaja superhrdinovia. Pre mnohých fanúšikov sa tým v splní sen. V komikse totiž Batman a Superman spojili sily už v roku 1952 a ich spoločné príbehy vychádzali do roku 1986.

Po útoku kryptonských vojsk na Metropolis sa z Clarka Kenta stal Superman. Táto udalosť mala veľký dopad na celé ľudstvo. Zrazu sa už nikto necíti v bezpečí. V Gothame medzitým vyčerpaný a skúsený Bruce Wayne znovu vráti svetu Batmana, bojuje za to, aby doviedol Supermana k zodpovednosti a spravodlivosti. Netuší však, že týmto rozhodnutím otvorí cestu k veľkému priateľstvu, ktoré položí základ Ligy spravodlivých!

Obsadenie v tomto hollywoodskom trháku je vskutku hviezdne. Ben Affleck v úlohe Batmana, Henry Cavill v úlohe Supermana a ďalšie zvučné mená ako Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter sú zárukou jedinečného filmového zážitku.

Ak ste fanúšikmi týchto superhrdinov, nemusíte už nervózne čakať pred kinom. Spoločnosť Cinema City Slovakia pre Vás od 1. marca pripravila predpredaj vstupeniek, ktoré si môžete zakúpiť na pokladniciach kín Cinema City v Bratislave alebo priamo online na:

http://cinemacity.sk/showFeatInfo?featureCode=1238S3R.

Ako dopadne súboj dvoch velikánov a kto zachráni ich vesmír? Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti v kinách Cinema City od 24. marca 2016!

Index.jpg

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom