Kali pripravuje krst najnovšieho albumu. Neuhádnete, čo tam bude robiť Zuzana Plačková!

Zdieľať
Tt 3.png
Michal Petrík/www.instagram.com

Už túto sobotu slovenský raper Kali uzavrie sériu koncertov pod hlavičkou posledného vydaného albumu ZLÝ PRÍKLAD. Okrem ohlásených hostí raper pripravil ďalšie prekvapenie.

Záverečný koncert Zlý Príklad Tour sa bude konať už túto sobotu v bratislavskom Ateliéri Babylon. Kali  v priebehu večera spustí vodopád svojich textov, ktoré sa u nás stali veľmi populárnymi. Na jednom pódiu spojí  svoje sily aj s kapelou Peter Bič Project, ktorá sa stala raperovým hudobným hosťom a zahrajú piesne  z repertoára úspešného Bratislavčana. V priebehu večera sa uskutoční aj slávnostný krst posledného albumu, ktorý so všetkou parádou pokrstí Kaliho manažér Miroslav Čimo. Krstom sa zároveň otvorí ďalšia etapa Kaliho pôsobenia na hudobnej scéne. Priamo namieste predstaví nový singel ZASE SME TO…

Kali foto michal petrik.jpg
Michal Petrík

Práve spomínaný Čimo má na svedomí poslednú novinku. Manažér a majiteľ hudobného vydavateľstva KALI  RECORDS, ktoré zastupuje Kaliho, ale i duo Ricco a Claudia sa rozhodol popasovať s výzvou a do svojej hudobne  rodiny prijal kontroverznú Zuzanu Plačkovú. „Na rok 2016 sme si pripravili niekoľko projektov, DJ Zuzana  Plačková je jedným z nich, vždy sa snažíme prísť s niečím jedinečným, vypĺňame diery na trhu. Zuzka je veľmi  inteligentné, šikovné a cieľavedomé dievča. Má veľký potenciál, o čom svedčí aj počet fanúšikov na jej sociálnych sieťach a my ho samozrejme s celým našim tímom využijeme naplno. Našim cieľom je, aby  fanúšikovia na našich akciách dostali maximum a odchádzali s dobrým pocitom,“ okomentoval Čimo zrod spolupráce s ambicióznou blondínkou.

Zuzana plackova alexandra photography.jpg
Alexandra Photography

Podľa informácii, ktorými sa Zuzana netají, vízia stať sa DJkou je už ročná záležitosť. Svoje ambície odhalila pred  letom minulého roka a do tejto chvíle na sebe pracovala a priučovala sa DJskému umeniu a teší sa, že svoje  schopnosti predvedie práve na Kaliho krste. A čo na to hovorí samotný raper? „Ja som rád, že môžem byť  súčasťou plnenia ďalšieho sna. Pre Zuzu to bude šanca. Pri jej odhodlaní a daru zakaždým niečím prekvapiť to  môže dobre vypáliť. A ako ju poznám, ľudia, čo tam budú, sa môžu tešiť aj na to, že určite spraví rozruch aj  kostýmom, ktorý si na akciu pripravila.“

V priebehu večera okrem hlavnej hviezdy a spomínaných hostí sa v priebehu niekoľkohodinovej show  predstavia aj Peter Pann, Dawe White. Ide o ďalší mladý talent, ktorý si Kali vzal pod ochranné krídla. Sexi postavičky a ladné pohyby predvedie Lady Mel so svojimi kočkami. Nebude chýbať ani Majster N, ktorý bude večerom sprevádzať.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom