Používaš citrónovú šťavu na surové ryby? Buď opatrný!

Zdieľať
Horizon33_2016 3 31_17 21 7.jpg

Pri práci so surovou rybou treba byť obzvlášť opatrný. Pozri sa, čo sa stalo, keď muž pokvapkal citrónovou šťavou rybu, na ktorú zrejme v tom momente prestal mať chuť.

Pri príprave surových rýb je dôležité mať silný žalúdok. V opačnom prípade to nemusí dobre dopadnúť…

Horizon33_2016 3 31_17 24 52.png
https://www.youtube.com/watch?v=khW3nLG_xoY Foto: www.youtube.com

Rozhodne si ešte spomínaš na video, v ktorom doslova tancovali surové žabie stehienka. Pri kombinácií so soľou nastalo niečo, čo zrejme čakal iba málokto. No vieš o tom, že rovnaké „šialenstvo“ nastane, keď použiješ na surové ryby citrónovú šťavu? Ak neveríš, pozri si nasledujúce video. Ale opäť ťa musíme varovať, je iba pre silné povahy:

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom