Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Používaš citrónovú šťavu na surové ryby? Buď opatrný!

Horizon33_2016 3 31_17 21 7.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.youtube.com
reklama:
reklama:

Pri práci so surovou rybou treba byť obzvlášť opatrný. Pozri sa, čo sa stalo, keď muž pokvapkal citrónovou šťavou rybu, na ktorú zrejme v tom momente prestal mať chuť.

Pri príprave surových rýb je dôležité mať silný žalúdok. V opačnom prípade to nemusí dobre dopadnúť…

Horizon33_2016 3 31_17 24 52.png
www.youtube.comFoto: www.youtube.com

Rozhodne si ešte spomínaš na video, v ktorom doslova tancovali surové žabie stehienka. Pri kombinácií so soľou nastalo niečo, čo zrejme čakal iba málokto. No vieš o tom, že rovnaké „šialenstvo“ nastane, keď použiješ na surové ryby citrónovú šťavu? Ak neveríš, pozri si nasledujúce video. Ale opäť ťa musíme varovať, je iba pre silné povahy:

reklama:
reklama:

Odporúčané články

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor turkotovaveronikaDátum 31. marca 2016Zdroj www.youtube.com NAJKY.sk, iDen Media s.r.o
K téme ,
reklama:
reklama:
reklama: