Toto by si nechcel zažiť! Žena nepije a pritom aj tak nafúka!

Zdieľať
12540392_1284418314918660_1346204299_n.jpg

Sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu je nanajvýš nezodpovedné. Ale čo ak ste v tom nevinne a nedá sa s tým nič robiť? 

Existuje množstvo výhovoriek pri zastavení políciou, ktorá vám dá fúkať. Povieš, že si mal len za jeden, to sú len dozvuky zo včerajšku alebo, že tvoj žalúdok produkuje vlastný alkohol. A toto je presne ten dôvod, ktorý bohužiaľ zažíva žena z New Yorku, ktorá už štyrikrát nafúkala bez požitia alkoholu.

Aj keď to môže znieť smiešne, tento stav bol prvýkrát identifikovaný v Japonsku v roku 1970 a je známy ako
„gut fermentačný syndróm“, čo je stav, ktorý nastane v dôsledku chronickej kvasinkovej infekcie a môže produkovať potenciálne omamné hladiny alkoholu.

9229227f3902bc2360a18892b5fecefd.jpg
https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=people%20drinking%20wine&rs=guide&term_meta%5B%5D=people%7Ctyped&term_meta%5B%5D=drinking%7Ctyped&term_meta%5B%5D=wine%7Cguide%7Cword%7C1&add_refine=wine%7Cguide%7Cword%7C1 Foto: sk.pinterest.com

Konkrétne kvasinky, ktoré boli na vine, sa prirodzene vyskytujú v gastrointestinálnom systéme. Keď to bolo prvýkrát identifikované v Japonsku, všetci pacienti mali abnormálny pečeňový enzým, ktorý bol neefektívny pri odstraňovaní alkoholu z ich tiel. Prekvapivo, všetci ľudia produkovali malé množstvo alkoholu, keď kvasinky v tráviacom systéme interagovali so sacharidmi a cukrami z potravín. Ale s ich neschopnosťou rozložiť alkohol a ich ryžové ťažké stravy mali za následok, že títo jedinci produkovali oveľa viac alkoholu, než normálny človek.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom