Z výkonu tohto speváka bola Lucka taká nadšená, že ho musela objať

Zdieľať
Img_8401.jpg
TV JOJ

V nedeľu uvidíme v šou Česko Slovensko má talent aj tohto nadaného speváka z Brezna, ktorý sa spevu venuje už od piatich rokov. Zaspieval pesničku z muzikálu Drakula a jeho výkon porotu ohromil.

Martin je talentovaný spevák, ktorý sa spevu venuje už od piatich rokov. Ako povedal, venuje sa muzikálovému spevu a ten ho baví a napĺňa.

Keď povedal, že je z Brezna, Lucka okamžite povedala, že má odtiaľ rodinu. Martin je povedal, že pozná jej strýka a keď to Lucka zistila, povedala, že dúfa, že bude dobrý.

TV JOJ
TV JOJ

Našťastie, Martin bol viac ako len dobrý. Mal krásnu farbu hlasu a pesničku zaspieval úplne nádherne. Lucka dokonca povedala, že má z jeho spevu husiu kožu, no a Martin si za svoj úžasný výkon vyslúžil standing ovation.

TV JOJ
TV JOJ

Lucka bola dokonca taká nadšená, že ho musela prísť na pódium objať. Prekvapením pre porotu bolo zistenie, že Martin prišiel prednedávnom o hlas a ešte stále nie je doliečený, takže spieval v podstate chorý.

TV JOJ
TV JOJ

Lucka, ktorá bola jeho výkonom asi najviac ohúrená, povedala: „Ste skvelý, krásne ukazujete emócie, som rada, že ste prišli, lebo takéhoto niekoho sme čakali. Krásne pracujete s hlasom, som nadšená. Veľmi rada by som si s vami zaspievala.“ 

Jaro Slávik dodal, že o tomto spevákovi ešte budeme počuť.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom