Japonský cheesecake? Znie ti to čudne? Ver nám, že to vôbec čudné nie je!
Na tento jednoduchý recept budeš potrebovať skutočne len tri ingrediencie.
3 vajíčka
120 gramov bielej čokolády
120 gramov tvarohu
Oddeľ žĺtky od bielkov a predhrej rúru na 170 stupňov
Roztop čokoládu nad parou
Keď je čokoláda roztopená, pridaj k nej tvaroh a rozmiešaj
Pridaj 3 žĺtky
Ušľahaj si z bielkov tuhý sneh a pridaj
Formu na pečenie vysteľ papierom na pečenie a nalej do nej cesto
Formu na pečenie polož na plech, do ktorého naleješ trochu horúcej vody
Najskôr peč 30 minút pri teplote 170 stupňov, potom rúru vypni a koláč v nej nechaj ešte ďalších 15 minút
Po upečení môžeš posypať práškovým cukrom a vychladnuté servírovať
Pozri si celý návod aj vo videu