Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Po 80 rokoch bol vyrobený nový druh čokolády. Má zaujímavú chuť aj farbu

21430487_1594259513981769_7476899653442665916_n.jpg
www.facebook.com

Takmer každý z nás čokoládu miluje. Dokáže nám dodať energiu, samozrejme netreba to s ňou preháňať. Svetlo sveta však uzrel úplne nový druh tejto pochúťky. Ochutnali by ste rubínovú čokoládu?  

Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, čokoládu nájdete úplne všade. Je populárna po celom svete a nájdete ju v rôznych formách. Táto obľúbená sladká pochúťka mala doteraz tri varianty. Biela, mliečna a horká. Avšak, prednedávnom bol vyrobený nový druh – rubínová čokoláda.

21430487_1594259513981769_7476899653442665916_n 1.jpg

Túto novú čokoládu vyrobila švajčiarska cukrárenská spoločnosť Barry Callebaut. Výrazný ružový odtieň čokolády však nespôsobujú žiadne pridané farbivá ani prísady. Namiesto toho vyrábajú túto čokoládu z unikátnych kakaových bôbov „Ruby“. Tieto bôby poskytujú farbu spolu s ovocnou bobuľovou chuťou, ktorú nemá žiadny iný čokoládový druh.

21371215_1594259603981760_9180850881321687363_n.jpg

Rubínová čokoláda určite prinesie očarujúce a chutné zmeny na mnohých čokoládových výrobkoch. Barry Callebaut očakáva, že nový typ sa bude používať na výrobu všetkých druhov čokoládových výrobkov, podobne ako je to s bielou, mliečnou a tmavou čokoládou. Preto by sme mali očakávať rôzne klasické čokoládové pochúťky v budúcnosti aj v rubínovom štýle.

21231905_1594237783983942_769020639791451650_n.jpg
www.facebook.com

Barry Callebaut však odhaduje, že môže trvať šesť mesiacov, kým sa dostane rubínová čokoláda na trhy. To preto, že Barry Callebaut nepredáva priamo spotrebiteľom, ale skôr poskytne svoju ružovú čokoládu výrobcom. Na druhej strane vytvoria množstvo rubínových čokoládových výrobkov, ktorých sa už mnohí nevedia dočkať.

21317676_1594237777317276_6500906666430989910_n.jpg

Odporúčané články

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Autor: NikaDátum 8. septembra 2017Zdroj www.foodbeast.com © Najky.sk, iDen Media s.r.o.
K téme

Odporúčame

Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...